En logo for menneskerettigheter – menneskerettigheter, den nye logoen

En UNIVERSAL LOGO FOR MENNESKERETTIGHETER
Guido Westerwelle (Federal utenriksminister og medlem av parlamentet ), som hadde beskyttelse av konkurransen, kalt prisen til de unge vinnerne fra Serbia, en „følelsesmessig øyeblikk“. Ideen var å finne en logo som ville bli forstått i alle land av folk av forskjellige kulturer og språk. Nå er en logo har blitt funnet „av folket for folket.“

Menneskerettighetene har nå et ikon. On 23.09.2011 avduket initiativet „En logo for menneskerettigheter“ på kanten av FNs generalforsamling i New York vinneren av en internasjonal online konkurranse. Initiativet ble kalt i mai til verden.

Initiativet kommer fra en bred aksept av den nye logoen, siden den ble utviklet av folket for folket, og velges av dem. Det burde gi den fredelige kamp for menneskerettigheter verden rundt et ansikt.

Den nye Human Rights logo er nå tilgjengelig uten kostnad som „open source“ produktet under http://www.humanrightslogo.net tilgjengelig.

Mange har tydeligvis sett på som et gap, at det ikke var en universelt symbol for menneskerettigheter.
Dette gapet er endelig lukket, „sier utenriksminister Guido Westerwelle. I tillegg er folk så kom fra hele verden snakker med hverandre og var i stand til å utveksle på menneskerettigheter og design.

Å bli husket i denne forbindelse, hilsen budskapet fra utenriksminister Guido Westerwelle femte Anti-mobbing dag i Bremen 2008:

„Ideelt sett ville det være meg, ville jeg ikke skrive denne hilsenen. Ikke fordi jeg tror kampen mot mobbing som uviktig, ikke fordi jeg ikke ønsker å støtte initiativet, men fordi mobbing aldri bør være slik et presserende problemet kan være. Men den er der. Så jeg takker for engasjement og ser frem til å hjelpe deg i ditt arbeid.

Dessverre, kan folk være nesten overalt berørt av mobbing. Selv på skolen er det sosial eksklusjon: mellom studenter, mellom studenter og lærere, mellom lærere og over eller mellom foreldre. Alle kan bli berørt, samt ofre og gjerningsmenn. Kanskje ubevisst.

Altfor ofte mobbing er ikke nevnt. Problemer kan løses bare dersom de er tatt opp og håndtert. Tillot utelukkelse av et angivelig svakere enn dette. Selv et selskap som er avhengig av ytelse og motivasjon kan ingen alene. Her sivile samfunn er nødvendig. Handlingen ovenfra i form av lover og regler ikke hjelper. Mobbing kommer fra mennesker. Med dem har vi å fremme rettferdighet.

Bare på denne måten bevisstheten er opprettet. Alle er invitert til å delta i offentligheten mot mobbing. Dette krever mot. Et sivilt samfunn, som forutsatt av FDP, er avhengig av modige innsats ansvarlige borgere. Eneste måten å skape solidaritet og samhold. Din handling er mange mennesker mot til å forsvare seg mot mobbing, for annen bruk og problemene åpent. “

I denne forstand, i år den 8. Anti-mobbing Day arrangert i 2011 i Bremen. Alle er kalt Anti-Bullying Day 2011in Bremen til støtte og offentlig stå opp mot mobbing.

Den innbyggerinitiativ „www.mobbing-web.de“ tildelt årlig siden 2007, sammen med Bremen innbyggerinitiativ BAKI My school-„the Anti-Bullying Award. Hver av de andre Desember hvert år, i anledning av anti-mobbing dag i Bremen. Prisen er ikke dopet og æresbevisninger resultatene av borgere som er i forskjellige posisjoner i økonomi, samfunn, politikk og kultur, engasjert og troverdig forkjemper for en rettferdig verden av arbeid „pro rettferdighet til mobbing“.

Vis ansiktet for viktige verdier!

Pro rettferdighet mot mobbing
Innbyggerinitiativ siden 1999
http://www.mobbing-web.de

Oversatt av google

Les mer: http://www.mobbing-web.de

Informasjon om mobbing

Alt du bør vite for å kunne forsvare seg mot mobbing!
Gratis informasjon – rundt temaet, mobbing, cyber mobbing, helse og sikkerhet, arbeidsrett, diskriminering, forfølgelse, utbrenthet, skole mobbing, helse, nyheter, gratis nedlastinger, dommer, lover, meninger, tips, eksperter, og mye mer tilbyr „Pro rettferdighet for mobbing“

Logo for universelle menneskerettigheter:
LOGO FOR MENNESKERETTIGHETER

Advertisements

Über kdm13

Homepage: https://www.mobbing-web.de/
Dieser Beitrag wurde unter Mobbing abgelegt und mit , , , verschlagwortet. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s